Author Topic: function to get cognos server name (Report Studio)  (Read 3093 times)

Offline blackfly

  • Associate
  • **
  • Join Date: May 2006
  • Posts: 3
  • Forum Citizenship: +0/-0
function to get cognos server name (Report Studio)
« on: 18 Dec 2006 10:17:10 pm »
hi,

I'd like to know if there's an existing function or macro which returns the cognos server name. Reason is that we'd like to dynamically generate the http path (http://servername/Cognos8/cgi-bin/...) in a report for multiple environments (development, test and production).

Thanks.
blackfly

Online MFGF

  • Never knowingly correct
  • Super Moderator
  • Statesman
  • ******
  • Join Date: Jul 2005
  • Posts: 5,866
  • Forum Citizenship: +339/-4
  • Cognos Software Muppet
Re: function to get cognos server name (Report Studio)
« Reply #1 on: 19 Dec 2006 03:27:24 am »
Hi,

Yes there is - the ServerName() function.  Try it in a layout calculation in one of your Report Studio reports.

Best regards,

MF.
Meep!

Offline blackfly

  • Associate
  • **
  • Join Date: May 2006
  • Posts: 3
  • Forum Citizenship: +0/-0
Re: function to get cognos server name (Report Studio)
« Reply #2 on: 20 Dec 2006 07:54:39 pm »
Thank you!

I can embed the ServerName() function in the html item.

Cheers!
blackfly

 



         
Twittear