Author Topic: Can't seem to get my Legend to display for a Visualization. Any ideas.  (Read 163 times)

Offline FerdH4

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Sep 2017
  • Posts: 6
  • Forum Citizenship: +0/-0
Howdy Crew,

I'm using v11.0.7.  It seems that regardless of the charts I've included in my reports (not using Dashboard at this time), I can't see a legend render on the HTML nor PDF outputs.  The related visualization is returning data and rendering the chart.

The visualization's property for Show Legend = Yes.  And I've tried also switching up the related property for Legend Position (top, bottom, left, right).

Nothing seems to make a difference to the output.  And, I'm certain I have charts with more than just one axis for example so a legend would be hugely helpful.  But still no legend appears. 

Thank you for sharing your hints or pointers with me.
« Last Edit: 11 Jan 2018 07:36:50 am by FerdH4 »

Offline Lynn

  • Statesman
  • ******
  • Join Date: Apr 2008
  • Posts: 2,564
  • Forum Citizenship: +332/-1
Howdy Crew,

I'm using v11.0.7.  It seems that regardless of the charts I've included in my reports (not using Dashboard at this time), I can't see a legend render on the HTML nor PDF outputs.  The related visualization is returning data and rendering the chart.

The visualization's property for Show Legend = Yes.  And I've tried also switching up the related property for Legend Position (top, bottom, left, right).

Nothing seems to make a difference to the output.  And, I'm certain I have charts with more than just one axis for example so a legend would be hugely helpful.  But still no legend appears. 

Thank you for sharing your hints or pointers with me.

Can you post an example report spec from the samples package?

Offline FerdH4

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Sep 2017
  • Posts: 6
  • Forum Citizenship: +0/-0
Sweet idea.  Thank you Lynn for the idea and/or offer.  Let me see if my IT loaded IBM's sample database.  I'll try to recreate the same symptom there.

If I can, then I'll share the report's spec.  Quick question just to be certain I know what to share, would I just be dropping a copy of the XML version of the report here?

Offline Lynn

  • Statesman
  • ******
  • Join Date: Apr 2008
  • Posts: 2,564
  • Forum Citizenship: +332/-1
Sweet idea.  Thank you Lynn for the idea and/or offer.  Let me see if my IT loaded IBM's sample database.  I'll try to recreate the same symptom there.

If I can, then I'll share the report's spec.  Quick question just to be certain I know what to share, would I just be dropping a copy of the XML version of the report here?

Yes, just attach the XML spec. Then people can see what vis you are using and what properties are set. It sounds like you've done everything properly so I can't imagine why you don't get a legend, hence the suggestion that you create a sample.

 


       
Twittear