Author Topic: PPES on 11.0.9 - Two Dispatcher Errors, then Success  (Read 484 times)

Offline ckeatonLPA

  • Associate
  • **
  • Join Date: Feb 2018
  • Posts: 3
  • Forum Citizenship: +0/-0
PPES on 11.0.9 - Two Dispatcher Errors, then Success
« on: 07 Feb 2018 08:36:12 am »
A clean install of PPES on top of 11.0.9 (1801).  When starting the service there are two dispatcher failures logged, then the rest comes up.  PP Studio serves up cubes successfully.  Any idea what I can do about the two errors in the logging? Do you think it's a problem?

Quote
[Launching a JVM using 'Maximum memory in MB']
Successfully launched a test JVM with the memory setting of '2048'. Note that this does not guarantee that the IBM Cognos service will start and run successfully.

To see which JVM options are based on this setting, view ibmcognos_location/bin/bootstrap_<OS>.xml and see your JVM documentation for an explanation of those options.

[Start Service]
09:30:10, 'LogService', 'StartService', 'Success'.
09:30:10, CAF-WRN-0010 CAF input validation enabled.
09:30:10, CAF-WRN-0021 CAF Third Party XSS checking disabled.
09:30:11, 'com.cognos.pogo.config.HandlerFactory', 'pogo', 'Failure'.
DPR-DPR-1035 Dispatcher detected an error.
com.cognos.xts.XTSException
09:30:11, 'com.cognos.pogo.config.HandlerFactory', 'pogo', 'Failure'.
DPR-DPR-1035 Dispatcher detected an error.
com.cognos.xts.request.XTSFaultHandler
09:30:13, DPR-DPR-1002 Successfully registered the dispatcher http://xxx.xxx.com:9305/p2pd in Content Manager.
09:30:16, 'PDC', 'StartService', 'Success'.
09:30:16, Start a PPESBusServer because the start count 1 is larger than 0.
09:30:17, 'PowerPlayService', 'StartService', 'Success'.
09:30:17, 'CacheService', 'StartService', 'Success'.
09:30:17, 'SystemService', 'StartService', 'Success'.
09:30:17, 'burstDistributionService', 'StartService', 'Success'.
09:30:17, 'CPS Producer Registration Service', 'StartService', 'Success'.
09:30:17, 'Dispatcher', 'Start', 'Success'.
09:30:17, 'ContentManagerCacheService', 'StartService', 'Success'.
09:30:17, 'SACamSrvcInternal', 'StartService', 'Success'.
09:30:16, 'zipiService', 'StartService', 'Success'.

Offline ecshield

  • Associate
  • **
  • Join Date: Feb 2018
  • Posts: 1
  • Forum Citizenship: +1/-0
Re: PPES on 11.0.9 - Two Dispatcher Errors, then Success
« Reply #1 on: 27 Feb 2018 11:32:46 am »
Looks like a defect, please subscribe to receive updates on workarounds and/or fix release version

PI87195: POWERPLAY SERVER 11 DOES NOT STARTUP CLEANLY, GETS POGO ERRORS.
https://www-01.ibm.com/support/entdocview.wss?uid=swg1PI87195


Offline MFGF

  • Never knowingly correct
  • Super Moderator
  • Statesman
  • ******
  • Join Date: Jul 2005
  • Posts: 10,286
  • Forum Citizenship: +620/-10
  • Cognos Software Muppet
Re: PPES on 11.0.9 - Two Dispatcher Errors, then Success
« Reply #2 on: 28 Feb 2018 03:51:00 am »
Looks like a defect, please subscribe to receive updates on workarounds and/or fix release version

PI87195: POWERPLAY SERVER 11 DOES NOT STARTUP CLEANLY, GETS POGO ERRORS.
https://www-01.ibm.com/support/entdocview.wss?uid=swg1PI87195

Good to know - thanks for confirming,

ckeatonLPA, you should log this with IBM support so that they know you have the issue.

Cheers!

MF.
Meep!

 


       
Twittear