Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Reporting / Re: Display report after submit button clicked
« Last post by Cognos_Jan2017 on Today at 08:20:29 pm »
What if your date parameter prompt(s) is(are) the only prompt(s) required to be answered?
2
Reporting / Re: Display report after submit button clicked
« Last post by Vart on Today at 08:13:03 pm »
Sorry I need to display the report before submit button clicked based on date parameter value


Sent from my iPhone using Tapatalk
3
Reporting / Re: Html in PDF view Cognos 11
« Last post by Vart on Today at 08:07:46 pm »
Thanks for reply, is there any way to work around it?
Your help is appreciated


Sent from my iPhone using Tapatalk
4
So how do you set up Jenkins to work with Cognos ? is there a plugin ?
5
I have an active report with three visualizations.  Is there an easy way to add a title to each visualization without doing a block/text above each one?  It surprises me that there isn't an option to add a title.
6
The problem solved.

Certificates in the top-down order should be imported to Cognos trust store with ThirdPartyCertificateTool AND to cacert trust store of the JVM used by Cognos.
It is not necessary to modify bootstrap_wlp_win64.xml, cogconfig.bat and startwlp.bat as it is mentioned in the IBM's document.
7
Hello,

 Please check your database client  version. It is a version issue.
8
Reporting / Re: Apply Background Color to Entire Active Report Page
« Last post by pacificbeavs on Today at 12:45:04 pm »
I believe I found an answer.  I was using tab controls, and the page level colors weren't showing inside the tab.  One solution was manually sizing the table cell (inside of a tab control) and setting the background color - if the table size is set to a % then that color wouldn't show through.

The better option, and the one I'm moving forward with is a deck and then button bar.  It'll have the same general look, and I confirmed that the page level gradient I defined shows up.
10
Hey all,

I know it´s been a while since this thread was started, but is there any solution for this problem? I currently face the same situation: I burst a report to around thousand instances, many of the reports were correct, but in some of them there are just elements missing (e.g. a list is empty). If I execute the report again for the same instance manually, it works fine. I tested several bursting configurations, but no make no breakthrough...

Thanks for ideas!
Pages: [1] 2 3 ... 10

       
Twittear