Author Topic: Impromptu 7.5 Fix Pack 2 installation  (Read 6105 times)

Offline sinstadt

  • Associate
  • **
  • Join Date: Sep 2009
  • Posts: 2
  • Forum Citizenship: +0/-0
Impromptu 7.5 Fix Pack 2 installation
« on: 21 Jun 2013 04:32:32 am »
We have just had Impromptu 7.5 Fix pack 2 applied and since doing this all our multi select prompts are only allowing single select.  Creating a new multi select prompt - eg Product Type in (?Product Type?) only returns a single select drop down.
Has anyone else encountered this? Have we missed something obvious?
thanks.

Offline ianderson

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Jun 2009
  • Posts: 15
  • Forum Citizenship: +1/-0
Re: Impromptu 7.5 Fix Pack 2 installation
« Reply #1 on: 06 Nov 2013 08:08:52 am »
I've just encountered this issue myself. Did you find a solution to it?

Thanks

Offline MFGF

  • Never knowingly correct
  • Super Moderator
  • Statesman
  • ******
  • Join Date: Jul 2005
  • Posts: 10,281
  • Forum Citizenship: +620/-10
  • Cognos Software Muppet
Re: Impromptu 7.5 Fix Pack 2 installation
« Reply #2 on: 13 Nov 2013 06:17:12 am »
Sounds like IBM broke something with the fix pack.

MF.
Meep!

Offline Penny

  • Community Leader
  • *****
  • Join Date: Jul 2013
  • Posts: 95
  • Forum Citizenship: +2/-0
Re: Impromptu 7.5 Fix Pack 2 installation
« Reply #3 on: 09 Jun 2014 11:09:52 am »
Hi ...Just curious if this got resolved.

We are moving to Cognos 10.2 this summer, but we are still running quite a few reports in Impromptu 7.5.  We applied the fix pack and now Impromptu doesn't see our user defined functions.

Anyone out there using this fix pack that solved these issues (prompts, udfs)?  If so any feedback would be helpful.

Thank-you

« Last Edit: 10 Jun 2014 11:07:20 am by Penny »

Offline MFGF

  • Never knowingly correct
  • Super Moderator
  • Statesman
  • ******
  • Join Date: Jul 2005
  • Posts: 10,281
  • Forum Citizenship: +620/-10
  • Cognos Software Muppet
Re: Impromptu 7.5 Fix Pack 2 installation
« Reply #4 on: 10 Jun 2014 04:56:54 pm »
Hi ...Just curious if this got resolved.

We are moving to Cognos 10.2 this summer, but we are still running quite a few reports in Impromptu 7.5.  We applied the fix pack and now Impromptu doesn't see our user defined functions.

Anyone out there using this fix pack that solved these issues (prompts, udfs)?  If so any feedback would be helpful.

Thank-you

I think this is something you should log with IBM support. Sounds like FP2 has broken a few things?

MF.
Meep!

Offline Penny

  • Community Leader
  • *****
  • Join Date: Jul 2013
  • Posts: 95
  • Forum Citizenship: +2/-0
Re: Impromptu 7.5 Fix Pack 2 installation
« Reply #5 on: 12 Jun 2014 01:47:28 pm »
Hi - We have found a resolution from IBM site for missing user defined functions in Imprompt 7.5 Fix Pack 2.  See Below.

Database UDF Not Available
 Technote (troubleshooting)  http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21336698
 
Problem(Abstract)
Oracle user defined functions (UDFs) are not available, despite having made the proper changes to the

Cogudfor.sql

Impfunct.ini

Orfunct.ini files
 
 

Resolving the problem

In addition to changing the above files,
you need to rename the Orfunct.fdt (for oracle) file.

Close Impromptu, rename the Orfunct.fdt file, and then restart Impromptu.

These are probably located in folder:  C:\Program Files\Cognos\cer6\data\bin

rename all orafunct***.fdt to something else.

example:

rename orfunct_rdcr 10g.fdt  to  orfunct_rdcr 10g.fdt.SAV

Penny

Offline rlmarshall

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Jul 2009
  • Posts: 5
  • Forum Citizenship: +0/-0
Re: Impromptu 7.5 Fix Pack 2 installation
« Reply #6 on: 21 May 2015 04:31:21 pm »
did you find a fix to allow multi selection prompts?

I have installed this on two windows 7 computers and one works fine and the other lost the multi-select.

 


       
Twittear