COGNOiSe.com - The IBM Cognos Community

IBM Cognos 10 Platform => Cognos 10 BI => Real-Time Monitoring => Topic started by: dwsudheer on 01 Mar 2014 12:00:02 pm

Title: set-up database connection in RTM
Post by: dwsudheer on 01 Mar 2014 12:00:02 pm
Hi,

How do we set-up database connection in RTM?

Thanks in Advance

Thanks
Title: Re: set-up database connection in RTM
Post by: MFGF on 03 Mar 2014 03:38:27 pm
I'm no expert on RTM, but it looks like this is the relevant section from the Admin Guide:

http://pic.dhe.ibm.com/infocenter/crtm/v10r1m0/index.jsp?topic=%2Fcom.ibm.swg.im.cognos.workbench_guide_obi.10.1.0.doc%2Fworkbench_guide_obi_id145SettingUpContextDataSourcesN20.html

Cheers!

MF.