Author Topic: Cognos 10 Scheduled Query in My Folders Does not Run  (Read 4546 times)

Offline kawabunga

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Aug 2007
  • Posts: 15
  • Forum Citizenship: +1/-0
Cognos 10 Scheduled Query in My Folders Does not Run
« on: 02 Aug 2012 10:52:27 am »
One of our Cognos 10 users has a situation where scheduled queries in his My Folders do not run at the scheduled time. If I schedule the query outside of his My Folders, it triggers and runs on schedule. We are on 10.1.1. This problem only started happening a few days ago. The scheduled query in question used to run as scheduled. Can't figure out what could have caused this. Other users don't experience this problem.

Anybody have any thoughts?

Offline MFGF

  • Never knowingly correct
  • Super Moderator
  • Statesman
  • ******
  • Join Date: Jul 2005
  • Posts: 10,887
  • Forum Citizenship: +648/-10
  • Cognos Software Muppet
Re: Cognos 10 Scheduled Query in My Folders Does not Run
« Reply #1 on: 02 Aug 2012 01:46:42 pm »
Try removing and recreating the schedule. I often find this works when trying to fix unexplained scheduling hiccups.

MF.
Meep!

Offline Lynn

  • Statesman
  • ******
  • Join Date: Apr 2008
  • Posts: 2,701
  • Forum Citizenship: +341/-1
Re: Cognos 10 Scheduled Query in My Folders Does not Run
« Reply #2 on: 03 Aug 2012 09:35:55 am »
Or perhaps renew credentials?

Offline Patricia Lovascio

  • Associate
  • **
  • Join Date: Nov 2013
  • Posts: 1
  • Forum Citizenship: +0/-0
Re: Cognos 10 Scheduled Query in My Folders Does not Run
« Reply #3 on: 26 Dec 2013 03:07:56 pm »
Cognos 10.1 doesn't require renewing credentials so I doubt that it will resolve your issue.

 


       
Twittear