Author Topic: RSV-BBP-0026  (Read 1131 times)

Offline Dev1975

  • Community Leader
  • *****
  • Join Date: Apr 2013
  • Posts: 112
  • Forum Citizenship: +0/-0
RSV-BBP-0026
« on: 19 Jan 2017 08:27:42 am »
Hi all,

I'm experiencing a very confusing (and frustrating) issue at the moment. I've been able to setup EventStudio agents in DEV and UAT without issue, however setting up the same agent in PROD is throwing the following error:

RSV-BBP-0026
The authored report '/content/folder[@name='Jobs']/agentDefinition[@name='Publish to Delete']/report[@name='2017-01-19T14:17:58.714Z']' has no specification

The job itself is saved under "Cognos Administration > Content Administration" and the job is created under "Public Folders". I'm not cutting and pasting the job or the agent after creating it, I'm leaving them in the location that they are saved to but it still throws this error. I can't understand how the exact same process in other environments works and only PROD is giving me hassle.

Any suggestions??

TIA,
Dev

Offline Dev1975

  • Community Leader
  • *****
  • Join Date: Apr 2013
  • Posts: 112
  • Forum Citizenship: +0/-0
Re: RSV-BBP-0026
« Reply #1 on: 20 Jan 2017 05:00:00 am »
Further to this, the environment we're trying to implement this on consists of 2 servers, one Admin and one Job. However, the Job server has had a complete Planning install and the irrelevant services have been set to FALSE. Only the Data Movement, Dispatcher and Job services have been left enabled. The "Audit" database entry is only configured on the admin server.

Would the fact that the Job server has a complete install and services disabled have any bearing on the error we're seeing? Would we need to configure the "Audit" database in the Cognos Config on the Job server as well?

TIA...

 


       
Twittear