Author Topic: "1" in LONG Column, of Row 1, Running Report to Excel  (Read 306 times)

Offline Cognos_Jan2017

  • Statesman
  • ******
  • Join Date: Jan 2017
  • Posts: 305
  • Forum Citizenship: +1/-0
"1" in LONG Column, of Row 1, Running Report to Excel
« on: 26 Oct 2017 10:19:19 am »
Anyone encountered this?

After we run the Report, we just Delete Row 1.

Would be very cool if we can prevent that "1" in LONG column in Row 1 from occurring.

TIA, Bob

Online MFGF

  • Never knowingly correct
  • Super Moderator
  • Statesman
  • ******
  • Join Date: Jul 2005
  • Posts: 10,219
  • Forum Citizenship: +620/-10
  • Cognos Software Muppet
Re: "1" in LONG Column, of Row 1, Running Report to Excel
« Reply #1 on: 26 Oct 2017 11:26:50 am »
Anyone encountered this?

After we run the Report, we just Delete Row 1.

Would be very cool if we can prevent that "1" in LONG column in Row 1 from occurring.

TIA, Bob

Hi Bob,

This just seems to be an issue when you're running the report from Design Mode (ie when you're authoring the report). Once the report is saved and run from the portal or via a schedule, it doesn't happen.

See the below post:

http://www.cognoise.com/index.php/topic,32830.msg109600.html#msg109600

Cheers!

MF.
Meep!

Offline Cognos_Jan2017

  • Statesman
  • ******
  • Join Date: Jan 2017
  • Posts: 305
  • Forum Citizenship: +1/-0
Re: "1" in LONG Column, of Row 1, Running Report to Excel
« Reply #2 on: 26 Oct 2017 08:01:31 pm »
Thank you MFGF.

I run the vast majority of Excel testing in Design mode, and still using widgets running HTML.

Will test at work tomorrow and return back here.

Offline Cognos_Jan2017

  • Statesman
  • ******
  • Join Date: Jan 2017
  • Posts: 305
  • Forum Citizenship: +1/-0
Re: "1" in LONG Column, of Row 1, Running Report to Excel
« Reply #3 on: 27 Oct 2017 10:03:42 am »
MFGF - You, and the Cognoise thread, are definitely correct.

"1" when run from Design Mode, BUT ...
when run from Portal, NO "1".

Thanks again, Bob

 


       
Twittear