Author Topic: FM language change for myself  (Read 162 times)

Offline barrysaab

  • Community Leader
  • *****
  • Join Date: Jun 2010
  • Posts: 238
  • Forum Citizenship: +0/-3
FM language change for myself
« on: 17 Jul 2018 07:06:08 am »
Hi Gurus,

Is it possible to change the FM language  to English for just myself without impacting the Model. Currently the language used by business is different and foreign to me. Any workarounds,please? Thanks in advance.
 
Boy! Cognos getting on to me!!!

Offline sdf

  • Statesman
  • ******
  • Join Date: Feb 2014
  • Posts: 456
  • Forum Citizenship: +3/-0
Re: FM language change for myself
« Reply #1 on: 17 Jul 2018 04:39:18 pm »
Are you trying to change the language for the FM (tool).
Or the model language?

Offline barrysaab

  • Community Leader
  • *****
  • Join Date: Jun 2010
  • Posts: 238
  • Forum Citizenship: +0/-3
Re: FM language change for myself
« Reply #2 on: 18 Jul 2018 01:54:41 am »
Thanks, The all interface is in some European language which I am not able to understand, I only want to change that setting for me, It is definitely not for all other user because it is going to cause huge issues.
Boy! Cognos getting on to me!!!

Offline sdf

  • Statesman
  • ******
  • Join Date: Feb 2014
  • Posts: 456
  • Forum Citizenship: +3/-0
Re: FM language change for myself
« Reply #3 on: 18 Jul 2018 08:10:19 am »
if it is just the interface, I doubt that it will affect the models.
Since when creating the model you specify the project and or the model language.

 


       
Twittear