Author Topic: ObjectStore install error  (Read 6551 times)

Offline Dev1975

  • Community Leader
  • *****
  • Join Date: Apr 2013
  • Posts: 112
  • Forum Citizenship: +0/-0
ObjectStore install error
« on: 17 Dec 2014 06:28:33 am »
Hi All,

I'm trying to setup a Series 7.5 test environment and am getting stuck at the ObjectStore install step. After selecting a destination (just left it at the default value), I click "Next" and get the following message:


Error: Unknown error occurred: -1073741515
Please enter the path to a valid ObjectStore license file.


I click on "OK" to the message and then "Browse" to go to the install directory and locate the license file (license.lic) but even after that, I still get the same message. I can't progress past this message, which means I can't install ObjectStore so my install is incomplete. I've trawled much of Google and the IBM site but there's no further information on this error. Even the Progress website has no entries on this.

Anyone have any suggestions?? This is being installed on a Windows XP Pro SP3 VM.

TIA.

Offline MFGF

  • Never knowingly correct
  • Super Moderator
  • Statesman
  • ******
  • Join Date: Jul 2005
  • Posts: 10,849
  • Forum Citizenship: +647/-10
  • Cognos Software Muppet
Re: ObjectStore install error
« Reply #1 on: 17 Dec 2014 06:56:01 am »
Hi All,

I'm trying to setup a Series 7.5 test environment and am getting stuck at the ObjectStore install step. After selecting a destination (just left it at the default value), I click "Next" and get the following message:


Error: Unknown error occurred: -1073741515
Please enter the path to a valid ObjectStore license file.


I click on "OK" to the message and then "Browse" to go to the install directory and locate the license file (license.lic) but even after that, I still get the same message. I can't progress past this message, which means I can't install ObjectStore so my install is incomplete. I've trawled much of Google and the IBM site but there's no further information on this error. Even the Progress website has no entries on this.

Anyone have any suggestions?? This is being installed on a Windows XP Pro SP3 VM.

TIA.


Looks a lot like this issue to me?

http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21690921

Cheers!

MF.
Meep!

Offline curtmcgirt

  • Associate
  • **
  • Join Date: Sep 2019
  • Posts: 1
  • Forum Citizenship: +0/-0
Re: ObjectStore install error
« Reply #2 on: 30 Sep 2019 12:52:03 pm »
that IBM link is broken. anybody remember what the fix was for this?

 


       
Twittear